Sök i TNK Naturterapi

Laddar
Alla artiklar som finns på siten finns samlade här. Klicka på knappen nedan för Artiklar
Shoppa naturmedel och kosttillskottShoppa naturmedel och kosttillskott

Nyhetsbrev

fyll i e-post.Ops! fel e-post.
Naturliga Kosttillskott och Örter

Välkommen! - Sidan är helt ägnad åt naturliga lösningar på hälsoproblem

f

Naturlig Terapi

Naturlig terapi kan ge lösningar på vardagsproblem och också vara ett utmärkt komplement till vanlig sjukvård och medicin för att bota sjukdom och för att lindra vid värre sådana. Denna hemsida är ägnad åt Traditionell Terapi och mest åt det äldre Traditionella hälsosystemet i Kina (TCM) som här finns i form av akupunktur, ört, kostterapi och tuina.

Det är bra att ha tillgång till information och kunskap och för er som har intresse och vill ha mer information om Traditionell Naturlig Terapi så finns det i texten länkar till Pdf.filer som ger några exempel på synen på hälsa och behandling med kost och ört terapi. Mer info och kunskap finns på Länken "Guider" som handlar om friskvård och vardagsmedicin med kost, kosttillskott och örter.

Nedan finns några exempel på hur man ser på hälsa och sjukdom, behandling, kostterapi, mat i det Traditionella hälsosystemet ifrån Kina. I cirkelkurserna kan man lära sig mer om hur man kan dra nytta av detta i sitt eget liv. Klicka i texten för länkar till pdf.er.

Frågor om Traditionell Naturlig Terapi mailas till: tnk.naturterapi@gmail.com

Naturliga Produkter

Naturliga Produkter som säljs eller beskrivs på hemsidan har sitt ursprung i örter eller terapeutisk mat (kallas ibland "funktionell mat") och innehåller inga animaliska substanser och många är fria ifrån artificiella tillsatser och där det finns tillsatser finns det deklarerat på på burken. Preparaten är koncentrat i form av pulver, granulat eller olja. En kvalitetskontroll har gjorts i respektive land (Kina, U.S.A eller England) och de flesta har en kvalitetsmärkning i form av GMP eller liknande på burken. Även grossister av naturprodukter inom EU och U.S.A har numera en skyldighet att klart deklarera att produkten håller en god kvalite.

Terapeutiska naturprodukter skiljer sig i hög grad ifrån apotekets läkemdel och även ifrån artificiella kosttillkskott på ett flertal sätt. Naturprodukter har bla. inte manipulerats så att dess ursprung har förändrats, de har en bredare och mindre specifik effekt vilket minskar risken för bieffekter drastiskt. De är något långsammare att ge effekt men i gengäld säkrare att ta speciellt under en längre tid.. Även om naturpreparat ofta kommer i form av koncentrat så har alla dess ursprungliga ämnen och dess naturliga sammansättning förblivit oförändrad.

Nedan finnns länkar till några exempel på naturliga produkter som säljs på hemsidan

Frågor om örter och kosttillskott kan mailas till: tnk.naturterapi@gmail.com Produkter som inte finns på hemsidan kan beställas på begäran men titta också på sidan "utökat sortiment"preparatet ni söker kan finnas där.

Cirklar - Kurser

Naturliga preparat som säljs i Sverige idag kommer ifrån alla världens hörn - Afrika, Amerika, Europa, Asien, Australien.... och användningen av dem bygger ofta på en mycket omfattande erfarenhet som har sitt ursprung i Traditionella hälsosystem i olika länder tex. Kina, U.S.A. Indien, Tibet, Storbrittanien Ryssland osv. Alla örter, kosttillskott m.m. som säljs på denna hemsida har sitt ursprung i de gamla Traditionella Hälsosystem som finns Kina, Indien och Storbrittanien.

Cirklar och kurser som man kan anmäla sig till på hemsidan ger baskunskaper i Traditionell Kinesisk ört och kosttterapi och även en del kunskaper om traditionell ört-terapi som den används i Storbrittanien. Att ha baskunskaper om hur man kan använda örter, kosttillskott och kostterapi ger en bra grund att stå på för egen friskvård och behandling av vardagssjukdomar. Något som har blivit allt viktigare nu med en allt sämre fungerande sjukvård, miljöförstöring och en mer pressad vardag.

För mer information om kurser klicka på länken "Cirklar"