Traditionella Naturliga kosttillskott logo
Sök TNK Naturterapis hemsida med Google
Traditionell öRTER
Traditionella formler
TKM
Ört Kosttillskott

Er beställning har kommit in!

Beställningar levereras inom 1-5 vardagar. Upp till 400kr skickas med Postens gröna påsar, över 400kr skickas med spårbart paket och beställning över 2kg skickas med spårbart paket.

Om er beställning inte kommit inom 5 vardagar så skicka ett mail till oss TNK Naturterapi för information om er beställning.

Obs! Alla Örtpreparat i Classical Pearls och Blue Poppy Serierna tar 3-5 dgr. att leverera. Kinesiska Patent tar 1-2dgr. Ayurveda produkter och Bi Hälsa produkterna tar 4-5 dgr. Läkesvampar och Té tar 1-5dgr.

Om skador under leverans gör reklamation inom en vecka.

Vi levererar inom Norden och inom EU i övrigt. Om ni vill ha en beställning skickad till andra länder kontakta oss per mail för mer information.

Om ni har specialbeställningar och vill betala med PayPal så kan formuläret på de olika produktsidorna användas. Klicka för rutan med betalningsalternativ PayPal så skickas en betalningslänk från PayPal.

Det finns en ny serie med Örtpreparat från Blue Poppy i USA, hög kvalitet för bra pris. För kroniska hälsoproblem titta på Gu Syndrom. Gu Syndrom har blivit vanligt idag, kroniska infektioner, multi infektioner, parasitos, mikrobiell toxikos och en utmattning av immunsystem, hormoner och viktiga organ, ger en svår livssituation. På "Gu Syndrom" finns örtpreparat som är speciellt gjorda för dessa problem samt för den utbrändhet som följer med sjukdomar.

till produkter, Klicka nedan!

Ayurvediska kosttillskott, örter och naturmedel
Kinesiska och Europeiska Örtpreparat

Till cirklar och råd om örter, Klicka nedan!

TNK Naturterapi Enkla guider till Naturlig Medicin
TNK Naturterapi Kurser och Cirklar
SvenskaSajter.com länkkatalog för hemsida & blogg