Traditionella Naturliga kosttillskott logo

Kontakta oss

 

På Telefon: 0760 - 499 430 på kontorstid vardagar 10 - 16

eller via E-post:tnk.naturterapi@gmail.com

 

Om oss

TNK Naturterapi är ett Malmö och Lund baserat företag som säljer preparat gjorda på örter och terapeutisk mat med läkande och hälsobringande egenskaper. Preparaten är tillverkade i Kina, Indien, England och USA.

Vi handlar enbart med kvalitetspreparat och de flesta preparaten har en kvalitetsmärkning enligt GMP eller en kvalitetsgaranti ifrån tillverkaren i respektive land. De Kinesiska patenten som finns på "Kinesiska Örtpreparat" har testats i Kina och följer enligt importören i Sverige Kinesiska gränsvärden för tungmetaller och pesticider, mögel etc.

 

Vi anordnar också cirklar i friskvård och vardagsmedicin i ört och kosttterapi samt meditation. En längre 3-årig ört terapeut kurs är också under utveckling. Alla kurser utom meditations kursen baseras på det Kinesiska hälsosystemet TCM.

 

Kunnig rådgivning baserad på kunskap och erfarenhet inom det traditionella kinesiska hälsosytemet TCM, ges av utbildad personal om de ört och kosttillskott som säljs på hemsidan

Köpvillkor

Beställning kan göras via: Telefon 0760-499 430 eller med

E-post: tnk.naturterapi@gmail.com eller via beställnings formulär på produktsidorna. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen. Vi kan inte garantera att vi kan leverera alla de varor du beställt.

Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn, adress och e-postadress registreras i vårt kundregister. För företag behöver vi företagsnamn och organisationsnummer.

Priserna på våra varor anges i svenska kronor och utan moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering.

 

Momssatserna är: 6% för böcker 12% för örtprodukter och kosttillskott Det tillkommer även moms på frakt 25%. Frakt och moms för beställning står alltid i den faktura som skickas från PayPal eller oss innan varan skickas. Vi använder posten för leverans. TNK Naturterapi kan inte stå för eventuell skada eller förlust av vara pga av utebliven spårningsmöjlighet eller att posten skadat varan vid leverans.

 

Kunduppgifter och säkerhet: För att handla hos oss måste man ange korrekta person eller företags uppgifter och om e-post ej ges kan vi inte lämna meddelande om kända leverans förseningar eller om någon vara ej kan levereras. De personuppgifter Du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information, marknadsföring och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Vid misstanke om brott lämnar vi uppgifter till polisen. Vi garanterar att ingen annan än vi använder uppgifterna. Inga kontokortuppgifter sparas eller lagras vid kortbetalnning. TNK Naturterapi leverar till adresser inom Norden och EU.

 

Paketspårning: Spårbart brev, paket och postförskott kan spåras genom posten hemsida på länken spårning Obs! vanlig brevförsändelse upp till 2kg är inte spårbart och varor som försvinner med dessa ersätts inte.

Leveranstid: Vi levererar varor inom 2-5 dagar. Kunden bör höra av sig om varor inte levererats inom en vecka. Oförutsedda förseningar kan uppstå. Ambitionen är att leverera så fort som möjligt.

Delleverans: Om någon vara skulle bli försenad gör vi en oftast en delleverans, så att inte hela beställningen drabbas. Vi betalar då den extra fraktavgiften. Fakturan kommer innan beställning skickas. Var god ange alltid fakturanumret och namn vid inbetalning.

Betalning: Sker via PayPal eller Bankgiro: 5264-7120 eller med postförskott.

Ångerrätt: Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i nyskick. Bifoga en kopia på fakturan/följesedeln vid retur.
Återbetalning: Vid återbetalning behöver vi ditt kontonummer. Adress: TNK Naturterapi, Box 1480, 222 29 LUND, Sverige. Obs! Returen skickas till adressen som finns angiven på Paketet. Returporto betalas av kunden.

 

Reklamation: För att reklamera en felaktig eller defekt vara ber vi dig kontakta oss omgående på via e-post tnk.naturterapi@gmail.com. Vi skickar en ny vara utan någon extra fraktkostnad, förutsatt att den defekta/felaktiga varan finns tillgänglig. Kan vi inte ersätta varan gör vi en återbetalning när vi fått returen.

© Traditionella Naturliga Kosttillskott 2011